Vi byder velkommen til Herning og Nyborg

Vi er stolte af, at vi i oktober 2021 kunne åbne dørene til to nye PAVA Centre i Jylland; Herning PAVA Center og Nyborg PAVA Center. 

 

Herning PAVA Center

Vi, Hans Christian Hansen og Michelle Sarah Meyer, åbnede den d. 18/10-2021 dørene op for Herning PAVA Center. Vi har været venner i mange år, og har nu valgt at starte Herning PAVA Center sammen. Vi har begge været selvstændige erhvervsdrivende i mange år. Hans Christian med hans malerfirma Capelli LevelOne i Ikast og Michelle ejer Meyer Nielsen Biler. 

På gulvet i sprøjtehallen vil du møde Ronald Bloch, som er ansat som vores sprøjtemand. Han har mere end 20 års erfaring som mekaniker og er nu ansvarlig for undervognsbehandlingerne hos Herning PAVA Center. 

Læs mere om Herning PAVA Center her: Dit lokale PAVA Center | PAVA Center Herning

 

Nyborg PAVA Center
Nyborg PAVA Center åbner i slutningen af oktober i de samme lokaler på Alsvej, hvor vi tidligere har haft et PAVA Center. Centeret åbner nu med ny ejer, Rony, som har en længere karriere indenfor bilbranchens forskellige aspekter. 

Læs mere om Nyborg PAVA Center her: Hjemmesiden er på vej!

 

 

De to nye centre betyder, at vi nu kan servicere endnu flere kunder med vores PAVA produkter.
Vi sørger for hele tiden at være i udvikling og tænke nyt, dette gøres samtidig med, at vi holder fingeren på pulsen og hele tiden sørger for kvaliteten er i top 360 grader rundt.

 

Går du med drømmen om at starte et PAVA Center, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med dine eventuelle spørgsmål og fortæller dig om dine muligheder. Ring på 98 38 05 00. 

 

Oktober 2021