Sådan undervognsbehandler vi din bil med PAVA

En undervognsbehandling sker efter en helt bestemt fremgangsmåde. Det er en kompleks proces, der består af flere forskellige trin. Vi sørger altid for at beskytte din bil inden og under selve behandlingen. Alle punkterne er vigtige for, at det ønskede resultat opnås.

Alle vores medarbejdere er uddannede og har specialviden om netop rust. De er altså eksperter på området, og de ved, hvad de laver. Derfor ved du også, at din bil altid er i trygge hænder, når du afleverer den hos os.

Undrer du dig over, hvordan vi undervognsbehandler din bil? Så kan du følge med her på siden, hvor vi trin for trin forklarer processen. Her kan du selv følge de enkelte trin for en komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling hos PAVA.

PAVA undervognsbehandling - Trin 1 - Omhyggelig afdækning

Trin 1
Først afdækkes interiør, rat gearvælger, måtter, sæder og bagagerum omhyggeligt.

PAVA undervognsbehandling - Trin 2 - Afmontering af plastdele

Trin 2
En vigtig del af en rustbeskyttelse er afmontering af undervognens plastdele som f.eks. inderskærme og bundplader. Behovet for den enkelte bilmodel er beskrevet i PAVA's sprøjteskema.

PAVA undervognsbehandling - Trin 3 - Afrensning af undervogn og hjulkasser

Trin 3
Et nødvendigt forarbejde ved rustbeskyttelse er afrensning af undervogn og hjulkasser. Til dette arbejde anvender PAVA Centret vand og/eller luft under højt tryk.

PAVA undervognsbehandling - Trin 4 - Kontrol for gennemtæring

Trin 4
Undervognen efterkontroleres for gennemtæring. Hvis vi konstaterer gennemtæring stopper vi behandlingen og kontakter bilens ejer.

PAVA undervognsbehandling - Trin 5 - Tørring af undervogn

Trin 5
Inden arbejdet med hulrumsbeskyttelse og undervognsbehandling igangsættes, er tørring af undervognen med rigelige mængder tør luft nødvendig.

PAVA undervognsbehandling - Trin 6 - Boring og demontering af propper

Trin 6
Boring og demontering af propper efter PAVAs "sprøjteskema" (i enkelte bilmærker må der ikke bores huller - dette tages der højde for).

PAVA undervognsbehandling - Trin 7 - Hulrumsbehandling

Trin 7
Sprøjtning af døre, hulrum, vanger og paneler med det specialudviklede hulrumsprodukt PV213 Lys, som har en unik indtrængnings- og vandfortrængningsevne.

PAVA undervognsbehandling - Trin 8 - Behandling af undervogn

Trin 8
Undervogn og skærmkasser behandles med ét af PAVAs undervognsprodukter som f.eks. PV400 - vejen til en effektiv undervognsbehandling.

PAVA undervognsbehandling - Trin 9 - Montering af nye gummipropper

Trin 9
Montering af nye, oliebehandlede gummipropper i borede huller er sidste trin i en effektiv rustbeskyttelse af bilens hulrum.

PAVA undervognsbehandling - Trin 10 - Afvaskning og aftørringen af bil

Trin 10
Rengøring af kanter og false er også en naturlig del af en PAVA behandling. For at fjerne spor efter en behandlingen vaskes og aftørres bilen efter behov til slut

PAVA undervognsbehandling - Trin 11 - Bilen er klar til afhentning

Trin 11
Bilen er nu klar til afhentning efter en PAVA rustbeskyttelse. Undgå så vidt muligt helt undervognsvask i vaskehal efter behandling.