Effektiv undevognsbehandling

PAVA har siden 1974 undervognsbehandlet biler med de bedste produkter mod rust. Den store erfaring og vores viden gør, at du får den bedste undervognsbehandling hos os. PAVA gør det nemt at finde den rustbeskyttelse og behandling, der passer bedst til din bil og dens behov. Vi tilbyder PAVA specialbehandling, en PAVA kompletbehandling eller en PAVA vedligeholdelsebehandling. Find let den optimale behandling af din bil herunder, eller kontakt dit PAVA Center og få en snak med én af vores professionelle rustbeskyttere. Vi rådgiver og hjælper dig gerne til at få det bedste resultat i kampen mod rust.

Undervognsbehandlinger hos PAVA

Komplet behandling

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

Læs mere

Vedligeholdelses- behandling

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

Læs mere

Special behandling

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

Læs mere

 

Sådan undervognsbehandler vi din bil med PAVA

En PAVA rustbeskyttelse er en kompleks proces, der består af mange forskellige punkter. Blandt andet afrenser vi bilens undervogn, vurderer eventuelle skader på karosseri og undervogn, beskytter hulrum og undervogn, samt ren- og klargør. Ethvert punkt er vigtigt for at slutresultatet bliver som forventet. Alle vores medarbejdere er uddannede og har specialviden om netop rust. Du kan derfor trygt overlade din bil i vores hænder - vi sørger for at din bil bliver beskyttet mod rust.
Er du nysgerrig på, hvordan vi rustbeskytter din bil, så følg med her på siden.

Her kan du selv følge de enkelte trin i en komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling med PAVA.

PAVA undervognsbehandling - Trin 1 - Omhyggelig afdækning

Trin 1
Først udføres en effektiv rustbeskyttelse er omhyggelig afdækning af interiør, rat, gearvælger, måtter, sæder og bagagerum.

PAVA undervognsbehandling - Trin 2 - Afmontering af plastdele

Trin 2
En vigtig del af en rustbeskyttelse er afmontering af undervognens plastdele som f.eks. inderskærme og bundplader. Behovet for den enkelte bilmodel er beskrevet i PAVA's sprøjteskema.

PAVA undervognsbehandling - Trin 3 - Afrensning af undervogn og hjulkasser

Trin 3
Et nødvendigt forarbejde ved rustbeskyttelse er afrensning af undervogn og hjulkasser. Til dette arbejde anvender PAVA Centret vand og/eller luft under højt tryk.

PAVA undervognsbehandling - Trin 4 - Kontrol for gennemtæring

Trin 4
Undervognen efterkontroleres for gennemtæring. Hvis vi konstaterer gennemtæring stopper vi behandlingen og kontakter bilens ejer.

PAVA undervognsbehandling - Trin 5 - Tørring af undervogn

Trin 5
Inden arbejdet med hulrumsbeskyttelse og undervognsbehandling igangsættes, er tørring af undervognen med rigelige mængder tør luft nødvendig.

PAVA undervognsbehandling - Trin 6 - Boring og demontering af propper

Trin 6
Boring og demontering af propper efter PAVAs "sprøjteskema" (i enkelte bilmærker må der ikke bores huller - dette tages der højde for).

PAVA undervognsbehandling - Trin 7 - Hulrumsbehandling

Trin 7
Sprøjtning af døre, hulrum, vanger og paneler med det specialudviklede hulrumsprodukt PV213 Lys, som har en unik indtrængnings- og vandfortrængningsevne.

PAVA undervognsbehandling - Trin 8 - Behandling af undervogn

Trin 8
Undervogn og skærmkasser behandles med ét af PAVAs undervognsprodukter som f.eks. PV400 - vejen til en effektiv undervognsbehandling.

PAVA undervognsbehandling - Trin 9 - Montering af nye gummipropper

Trin 9
Montering af nye, oliebehandlede gummipropper i borede huller er sidste trin i en effektiv rustbeskyttelse af bilens hulrum.

PAVA undervognsbehandling - Trin 10 - Afvaskning og aftørringen af bil

Trin 10
Rengøring af kanter og false er også en naturlig del af en PAVA behandling. For at fjerne spor efter en behandlingen vaskes og aftørres bilen efter behov til slut

PAVA undervognsbehandling - Trin 11 - Bilen er klar til afhentning

Trin 11
Bilen er nu klar til afhentning efter en PAVA rustbeskyttelse. Undgå så vidt muligt helt undervognsvask i vaskehal efter behandling.

Hvorfor undervognsbehandling?

I Danmark er rust næsten uundgåeligt. Det er det, fordi vi i Danmark har den høje luftfugtighed og de skiftende temperaturer, og den kombination er derfor den helt store snyder, når det gælder fremkosten af bilrust.

De fleste fabriksnye biler har fået en undervognsbehandling med rustbeskyttelse, men den beskyttelse er ikke lavet til det danske klima. Derfor bør alle undervognsbehandle deres bil fra ny eller senest 48 måneder efter 1. registreringsdato. Jo tidligere bilen får en behandling af undervognen mod rust, jo længere tid har du gavn af bilen. Du kan derfor se behandlingen af bilens undervogn som en investering i den, da det er med til at forlænge bilens levetid og giver den en højere gensalgsværdi.

Trin 4 i undervognsbehandlingen indebærer efterkontrollering
Veludført PAVA Undervognsbehandling

Autoriseret forhandler

Hos PAVA er vi uddannet i rust, så du kan trygt overlade din bil i vores hænder, også sørger vi for, at den bliver beskyttet med de bedste produkter mod rust. Det betyder, at når du vælger et autoriseret PAVA Center til at undervognsbehandle din bil, er du altid sikret den skarpeste ekspertise og største erfaring inden for rustbeskyttelse. En fordel, der kommer både dig og din bil til gode. Du kan altid tage forbi et af vores autoriseret PAVA Centre og få en snak med os om, hvilken behandling vi vil anbefale til netop din bil og få en god pris. Prisen afhænger nemlig af flere ting, som bilen tilstand og mærke.

Vi står klar til at give din bil en undervognsbehandling hos et af vores PAVA Center, som du finder i hele landet. Hvis ikke du bor nær et PAVA Center, kan du kører bilen til en af vores nærmeste PAVA Partnere, hvor de her vil køre din bil til et PAVA Center, og vi tager os af alt det praktiske. Find dit nærmeste PAVA Center eller -Partner her.

Synlig god service

Når du har fået din undervognsbehandlet, så sætter vi en PAVA rudemærkat i nederste venstre hjørne af din forrude.
På bagsiden heraf er angivet datoen for den udførte behandling, samtidig finder du her et forslag til dato for næste behandling. På den måde har du altid styr på din næste PAVA behandling.

Som en ekstra service forærer vi dig et rensesæt, du kan bruge, hvis der skulle ske udsivning af restprodukt fra hulrum, døre og klapper.

I kundeinformationen har vi angivet de evt. fejl og skader på undervogn, der er observeret under inspektionen af din bil. Således du efter et besøg hos dit PAVA Center har fuldt overblik over din bils undervognsstatus.

Find dit PAVA-Center