Effektiv undervognsbehandling

Siden 1974 har PAVA undervognsbehandlet biler med de bedste produkter på markedet. Vores dygtige og erfarne eksperter sikrer, at du får den bedste undervognsbehandling hos os. Hos PAVA tilbyder vi tre forskellige slags undervognsbehandlinger. Vi tilbyder en PAVA specialbehandling, en PAVA kompletbehandling eller en PAVA vedligeholdelsesbehandling. Er du i tvivl om, hvilken behandling der vil være bedst for din bil? Vores eksperter hjælper dig gerne med at finde frem til, hvilken undervognbehandling der passer bedst til din bil og dens behov.

Længere nede på denne side kan du læse mere om de enkelte undervognsbehandlinger. Du er også velkommen til at ringe til dit lokale PAVA-center til en snak med en af vores professionelle medarbejdere om, hvad vi kan gøre for din bil. Uanset hvad, så står vi altid klar til at hjælpe dig i kampen mod rust.

Undervognsbehandlinger hos PAVA

Komplet behandling

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

Læs mere

Vedligeholdelses- behandling

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

Læs mere

Special behandling

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

Læs mere

 

Sådan undervognsbehandler vi din bil med PAVA

En undervognsbehandling sker efter en helt bestemt fremgangsmåde. Det er en kompleks proces, der består af flere forskellige trin. Vi sørger altid for at beskytte din bil inden og under selve behandlingen. Alle punkterne er vigtige for, at det ønskede resultat opnås.

Alle vores medarbejdere er uddannede og har specialviden om netop rust. De er altså eksperter på området, og de ved, hvad de laver. Derfor ved du også, at din bil altid er i trygge hænder, når du afleverer den hos os.

Undrer du dig over, hvordan vi undervognsbehandler din bil? Så kan du følge med her på siden, hvor vi trin for trin forklarer processen. Her kan du selv følge de enkelte trin for en komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling hos PAVA.

Læs mere om fremgangsmåden

Hvorfor undervognsbehandling?

Undrer du dig over, hvorfor en undervognsbehandling er godt for din bil? Biler ruster – især i Danmark. Det skyldes, at vi i Danmark har en høj luftfugtighed og skiftende temperaturer, der tilsammen fremmer dannelsen af rust.

Specielt i vinterhalvåret ruster din bil, når vejene saltes. Men skal biler så kun undervognsbehandles i vinterhalvåret? Nej. I sommerhalvåret optræder den høje luftfugtighed, idet den varme luft kan indeholde væsentligt mere vand end den kolde luft, og når temperaturen falder, fortsætter fugtigheden, og alle tilgængelige steder bliver fugtige. Derfor ruster din bil ikke kun i vinterhalvåret men hele året rundt.

  

Trin 4 i undervognsbehandlingen indebærer efterkontrollering

Har du lige købt en ny bil, og undrer du dig over, om den også vil have godt af en undervognsbehandling? De fleste nye biler har fået en undervognsbehandling med rustbeskyttelse, når de kommer fra fabrikken. Men den rustbeskyttelse er ikke lavet til det danske klima. Derfor bør du undervognsbehandle din bil, selvom den er ny. Vi anbefaler, at du får din bil undervognsbehandlet senest 48 måneder efter 1. registreringsdato. Jo før jo bedre. Der er nemlig flere fordele ved at få bilen undervognsbehandlet så tidligt som muligt. Jo tidligere din bil har fået rustbeskyttelse, jo længere tid har du gavn af den. Vi plejer at sige, at en undervognsbehandling er en investering i din bil, da den er med til at forlænge bilens levetid og dermed giver den en højere gensalgsværdi.  

Hvis du har købt en brugt bil, anbefaler vi også, at du får den undervognsbehandlet og rustbeskyttet. Ved at få din brugte bil rustbehandlet mindsker du udgifterne til rustrelaterede skader og forlænger bilens levetid. Der er nemlig flere gode grunde til at investere i en undervognsbehandling og rustbeskyttelse til din bil. Ikke nok med at det forlænger bilens levetid, så minimerer du samtidig rustrelaterede skader. Rustrelaterede skader kan være dyre, da disse ofte kræver en reparation på bilen. Ved at få lavet en undervognsbehandling og rustbeskyttelse på din bil, bliver samtidig mere sikker at køre i. 

Det danske klima er den helt store synder, når det kommer til rust – også hvis du har en elbil eller hybridbil. Derfor er det ikke kun benzin- eller dieselbiler, der vil have gavn af en undervognsbehandling. De forskellige dele på en el- eller dieselbil er ligeså udsatte som på andre biler og ruster dermed lige så hurtigt. Hos PAVA kan du få din el- eller dieselbil undervognsbehandlet og rustbeskyttet. Vi anvender de samme produkter af høj kvalitet til el- eller hybridbiler, som vi bruger til benzin- eller dieselbiler. Vi udarbejder selv specielle sprøjteskemaer for de enkelte modeller på markedet, således at du får den originale PAVA-undervognsbehandling.

Kan det betale sig at undervognsbehandle?

En af de helt store fordele ved komplet rustbeskyttelse er, at det ikke kun er bilens undervogn, vanger og stolper, der beskyttes. Også ledninger, elektriske forbindelser, slanger og rør bliver forseglede af behandlingen og vil derfor fungere langt bedre samtidig med, at de både nemmere og hurtigere at skille ad, hvis de senere skal repareres.

Hvor tit skal min bil rustbehandles?

Et fingerpeg kunne være 2 år, men det er individuelt for bilmærker og -model. Og det er afhængigt af den eller de garantiordninger, du har på din bil. Du kan altid tage kontakt til et PAVA Center og få en snak om, hvad der vil være bedst for dig og din bil.

Veludført PAVA Undervognsbehandling

Autoriseret forhandler

PAVAs eksperter er uddannet i undervognsbehandling og rustbeskyttelse, og vi anvender altid de bedste produkter mod rust, som findes på markedet. Dermed kan du trygt og sikkert aflevere din bil i vores hænder. Når du vælger et autoristeret PAVA Center til at undervognsbehandle din bil, er du sikret den skarpeste ekspertise på området.

Men hvad koster en undervognsbehandling egentlig? Du er altid velkommen til at tage forbi dit lokale PAVA Center til en snak om, hvilken behandling der vil være bedst for din bil og herefter få en god pris. Prisen på en undervognsbehandling afhænger af flere ting. Den afhænger blandt andet af bilens alder og model samt standen på bilen. Hvor ofte du skal have din bil undervognsbehandlet afhænger ligeledes af flere faktorer. Som tommelfingerregel skal du regne med, at jo billigere bilen er, jo mindre rustbeskyttelse har den højest sandsynligt fået fra fabrikkens side. Derfor vil en billigere bil kræve, at du oftere får den undervognsbehandlet. Hvis du løbende beskytter din bil mod rust, vil dette formentlige forlænge bilens levetid og salgsværdi.  

Undrer du dig over, om du selv kan udføre en undervognsbehandling? En grundig undervognsbehandling kræver, at alle skærme og løse dele på bilen afmonteres, således at bilen kan beskyttes ordenligt. Derfor vil vi som udgangspunkt ikke anbefale dig selv at undervognsbehandle din bil, medmindre du har stort kendskab til bilen samt et udføreligt sprøjteskema. Find dit nærmeste PAVA Center eller -Partner her.

Synlig god service

Vi bestræber os på at gøre det nemt at være bilejer i Danmark. Vores mange centre og partnere gør det nemt for dig at få undervognsbehandlet din bil. Vi står altid klar til at hjælpe dig, således at du nemt kan få din bil undervognsbehandlet. Hvis du ikke bor i nærheden at et PAVA Center, kan du køre bilen til en af vores nærmeste PAVA partners, som herefter vil køre din bil til et PAVA Center. Dermed skal du kun ét sted hen med din bil, når den skal have en PAVA-undervognsbehandling. Vi samarbejder udelukkende med udvalgte partnere, der alle er godkendte ud fra bestemte kriterier, der matcher PAVA’s værdier. Derfor kan du altid være sikker på, at din bil er i gode hænder, når du afleverer den hos dit lokale PAVA-center eller PAVA partner.  

Efter vi har undervognsbehandlet din bil, så placerer vi en PAVA rudemærkat i nederste venstre hjørne af din forrude. På bagsiden af denne angiver vi datoen for den udførte behandling og et forslag til dato for næste behandling. På den måde kan du nemt holde styr på, hvornår din bil sidst har fået en undervognsbehandling, samt hvordan din bil skal undervognsbehandles igen.

Efter at din bil er blevet undervognsbehandlet, så kan der ske udsivning af restprodukt fra hulrum, døre og klapper. Derfor forærer vi altid vores kunder et rensesæt, som en ekstra service, de kan tage med sig hjem.

Når vi undervognsbehandler din bil, så sørger vi altid for at angive eventuelle fejl og skader, din bil måtte have i undervognen til kundeinformationen. Dermed har du altid det fulde overblik over din bils undervognsstatus.

Du kan finde dit nærmeste PAVA Center eller PAVA Partner her.

Find dit PAVA-Center