Den bedste undervognsbehandling får du hos PAVA

PAVA har siden 1974 undervognsbehandlet biler med de bedste produkter mod rust. Den store erfaring og vores viden gør, at du får den bedste undervognsbehandling hos os. PAVA gør det nemt at finde den rustbeskyttelse og behandling, der passer bedst til din bil og dens behov. Vi tilbyder PAVA specialbehandling, en PAVA kompletbehandling eller en PAVA vedligeholdelsebehandling? Find let den optimale behandling af din bil herunder, eller kontakt dit PAVA Center og få en snak med én af vores professionelle rustbeskyttere. Vi rådgiver og hjælper dig gerne til at få det bedste resultat i kampen mod rust.

Vores undervognsbehandlinger

Komplet behandling

Komplet behandling

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

Læs mere
Vedligeholdelses- behandling

Vedligeholdelses- behandling

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

Læs mere
Special behandling

Special behandling

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

Læs mere

 

Sådan undervognsbehandler vi din bil med PAVA

En PAVA rustbeskyttelse er en kompleks proces, der består af mange forskellige punkter. Blandt andet afrenser vi bilens undervogn, vurderer eventuelle skader på karosseri og undervogn, beskytter hulrum og undervogn, samt ren- og klargør. Ethvert punkt er vigtigt for at slutresultatet bliver som forventet. Alle vores medarbejdere er uddannede og har specialviden om netop rust. Du kan derfor trygt overlade din bil i vores hænder - vi sørger for at din bil bliver beskyttet mod rust.
Er du nysgerrig på, hvordan vi rustbeskytter din bil, så følg med her på siden.

Her kan du selv følge de enkelte trin i en komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling med PAVA.

PAVA rustbeskyttelse trin 1

Trin 1
Først udføres en effektiv rustbeskyttelse er omhyggelig afdækning af interiør, rat, gearvælger, måtter, sæder og bagagerum.

Undervognsbehandling og inderskærme

Trin 2
En vigtig del af en rustbeskyttelse er afmontering af undervognens plastdele som f.eks. inderskærme og bundplader. Behovet for den enkelte bilmodel er beskrevet i PAVA's sprøjteskema.

Afrensning inden rustbeskyttelse

Trin 3
Et nødvendigt forarbejde ved rustbeskyttelse er afrensning af undervogn og hjulkasser. Til dette arbejde anvender PAVA Centret vand og/eller luft under højt tryk.

Trin 4
Undervognen efterkontroleres for gennemtæring. Hvis vi konstaterer gennemtæring stopper vi behandlingen og kontakter bilens ejer.

Lufttørring før rustbeskyttelse

Trin 5
Inden arbejdet med hulrumsbeskyttelse og undervognsbehandling igangsættes, er tørring af undervognen med rigelige mængder tør luft nødvendig.

Trin 6
Boring og demontering af propper efter PAVAs "sprøjteskema" (i enkelte bilmærker må der ikke bores huller - dette tages der højde for).

Hulrumsbehandling

Trin 7
Sprøjtning af døre, hulrum, vanger og paneler med det specialudviklede hulrumsprodukt PV213 Lys, som har en unik indtrængnings- og vandfortrængningsevne.

Undervognsbehandling med PAVA

Trin 8
Undervogn og skærmkasser behandles med ét af PAVAs undervognsprodukter som f.eks. PV400 - vejen til en effektiv undervognsbehandling.

Behandling af hulrum afsluttes

Trin 9
Montering af nye, oliebehandlede gummipropper i borede huller er sidste trin i en effektiv rustbeskyttelse af bilens hulrum.

Bilen afvaskes efter PAVA behandling

Trin 10
Rengøring af kanter og false er også en naturlig del af en PAVA behandling. For at fjerne spor efter en undervognsbehandling vaskes og aftørres bilen efter behov til slut

Bilen klar efter undervognsbehandling

Trin 11
Bilen er nu klar til afhentning efter en PAVA rustbeskyttelse. Undgå så vidt muligt helt undervognsvask i vaskehal efter behandling.

Synlig god service

Når du har fået din undervogn behandlet, så sætter vi en PAVA rudemærkat i nederste venstre hjørne af din forrude.
På bagsiden heraf er angivet datoen for den udførte behandling, samtidig finder du her et forslag til dato for næste behandling. På den måde har du altid styr på din næste PAVA behandling.

Som en ekstra service forærer vi dig et rensesæt, du kan bruge, hvis der skulle ske udsivning af restprodukt fra hulrum, døre og klapper.

I kundeinformationen har vi angivet de evt. fejl og skader på undervogn, der er observeret under inspektionen af din bil. Således du efter et besøg hos dit PAVA Center har fuldt overblik over din bils undervognsstatus.

Find dit PAVA-Center
Billede