Vi byder velkommen til Viby og Mou

Vi er stolte af, at vi den 1. maj 2019 kunne vi åbne dørene til to nye PAVA Centre i Jylland; Viby PAVA Center og Mou PAVA Center. 

 

Viby PAVA Center
Peder Fænø, 49 år, har købt og overtaget Viby Undervognscenter og i den forbindelse er centret blevet et PAVA Center. Peder har været i trælastbranchen i 20 år og trængte til at søge nye muligheder, hvorfor han købte og overtog det nu tidligere Viby Undervognscenter i Hasselager. 

Peder er allerede kommet godt fra start med ordrebogen fuld af bookinger. Vi er glade for at se, at Hasselager, Viby og omegn har taget godt imod ham og ønsker ham al held og lykke med sit nye PAVA Center. 

Læs mere om Viby PAVA Center her: https://viby.pava.dk/

 

Mou PAVA Center
Joka Biler i Mou har tidligere været en PAVA Partner, men har valgt at blive PAVA Center pr. 1. maj 2019. Vi er stolte af at vores partnere beslutter sig for at blive et PAVA Center og ønsker dem tillykke med deres nye titel. 

Læs mere om Mou PAVA Center her: https://mou.pava.dk/

 

 

De to nye centre betyder, at vi nu kan servicere endnu flere kunder med vores PAVA produkter.
Vi sørger for hele tiden at være i udvikling og tænke nyt, dette gøres samtidig med, at vi holder fingeren på pulsen og hele tiden sørger for kvaliteten er i top 360 grader rundt.

 

Går du med drømmen om at starte et PAVA Center, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med dine eventuelle spørgsmål og fortæller dig om dine muligheder. Ring på 98 38 05 00. 

 

Maj, 2019.