Har du problemer med støj i kabinen?

 

Hvilke produkter bliver anvendt til en PAVA lyddæmpende behandling?
De lyddæmpende produkter er vandbaserede og miljøvenlige samt specialudviklede til netop lyddæmpning. De to produkter hedder LD1000 og LD1500. Hvilket produkt der bliver anvendt til din bil bliver vurderet af dit lokale PAVA Center - dette er afhængig af forskellige parametre som ex. om den har været rustbeskyttet før eller om det er en fabriksny bil.   

 

Hvordan foregår en PAVA lyddæmpende behandling?
En lyddæmpende behandling foregår på samme måde som en normal rustbeskyttelse af din bil. Altså er det et speciallavet PAVA produkt, som vi sprøjter på nøje udvalgte områder på din bil. Disse produkter har en tykkere konsistens og danner derfor en tykkere overflade på din bil end almindelige rustbeskyttelsesprodukter og dette resulterer i en lyddæmpning på udefrakommende støj fra hjul og vejbelægning. 

 

Hvilke biler kan med fordel få en PAVA lyddæmpende behandling?
En lyddæmpende behandling kan anvendes på biler med alle typer af drivmiddel og især ved el- og hybridbiler høres en markant forskel. 
Denne form for behandling kan anvendes på både fabriksnye og brugte biler samt biler der tidligere har været rustbeskyttet.

 

Hvor anvendes PAVA lyddæmpende produkter?
Lyddæmpningen påføres hovedsageligt i hjulkasser, bagerste del af bilens bund samt langs panelerne, hvilket gør at støj fra hjul og vejbelægning mindskes.

 

Hvad koster en PAVA lyddæmpende behandling?
Du kan med fordel tilkøbe lyddæmpning i forbindelse med en undervognsbehandling og omvendt. Så sparer du både tid og penge.
Prisen kan variere fra center til center, men de tilbyder altid én pris inklusiv rustbeskyttelse og én pris eksklusiv rustbeskyttelse. 

 

Har du spørgsmål eller ønsker du en PAVA lyddæmpende behandling?
Kontakt dit lokale PAVA Center for at høre, hvad vores lyddæmpning kan gøre for netop din bil.
Find dit nærmeste PAVA Center her.

 

*Testen er akademisk udført af norske Lydhør AS med ansvaret for både akustik, støj og vibrationer.