Oplev en halvering af lydtrykket med en PAVA lyddæmpning

En lydmåling udført af akustikafdelingen på et anerkendt dansk institut viser, at en PAVA lyddæmpning reducerer støj i kabinen med 2-3db. Målingen er udført på en Citroén E C4 under kørsel på vej. Målingen er vejledende. Reduktionen vurderes til at være større ved kørsel på fugtig vejbane og på vejbane med grov belægning. En ændring i lydniveau på 3db(A) er lig med en halvering af lydtrykket.

HVILKE PRODUKTER BLIVER ANVENDT?

Det lyddæmpende produkt er specialudviklet til netop lyddæmpning. Produktet har en tykkere konsistens og danner derfor en tykkere overflade på din bil, og dette resulterer i en lyddæmpende effekt på udefrakommende støj fra hjul og vejbelægning.

HVILKE BILER KAN BEHANDLES?

En lyddæmpende behandling kan anvendes på biler med alle typer af drivmiddel og især ved el- og hybridbiler høres en markant forskel. Denne form for behandling kan anvendes på både fabriksnye og brugte biler samt biler, der tidligere har været rustbeskyttet.

HVAD KOSTER EN BEHANDLING?

Prisen på en lyddæmpning hos PAVA kan variere fra center til center. Du kan med fordel tilkøbe lyddæmpning i forbindelse med en undervognsbehandling, idet du så sparer både tid og penge. Kontakt dit lokale PAVA Center og få et tilbud.

Test af PAVA lyddæmpning 

Sammen med et anerkendt dansk institut er PAVA lyddæmpning testet på en elbil Citroën C4 Model E.
Resultater fra testen viser, at en lyddæmpning ved 40-80 km/time reducerer lydniveauet med op til 2 til 3db. Måling ved 110 km/time viser en reduktion på 0,6db, idet vindstøj er dominerende ved hastigheder fra 90-100 km/time.

Hvordan foregår en PAVA lyddæmpning?

En lyddæmpende behandling foregår på samme måde som en normal rustbeskyttelse af din bil. Der er tale om et speciallavet PAVA produkt, som vi sprøjter på nøje udvalgte områder på din bil. Vores lyddæmpende produkt har en tykkere konsistens og danner derfor en tykkere overflade på din bil, og dette resulterer i en lyddæmpende effekt på udefrakommende støj fra hjul og vejbelægning. Det er vigtigt at pointere, at en lyddæmpningsbehandling ikke kan erstatte en normal rustbeskyttelse. Lyddæmpningen påføres hovedsageligt i hjulkasser, bagerste del af bilens bund samt langs panelerne, hvilket gør at støj fra hjul og vejbelægning mindskes.

Har du spørgsmål eller ønsker du en PAVA lyddæmpningsbehandling?

Kontakt dit lokale PAVA Center for at høre, hvad vores lyddæmpning kan gøre for netop din bil. Find dit nærmeste PAVA Center her.

Kontakt her