Fordele med PAVA undervognsbehandling

Kan en undervognsbehandling betale sig?

En undervognsbehandling med rustbeskyttelse kan altid betale sig.

Din bil er nemlig ikke beskyttet mod det danske klima, hvor skiftende temperaturer og høj luftfugtighed betyder, at der lynhurtigt fortættes fugt i både karosseri, undervogn og hulrum. Og når der først er dannet fugt, begynder din bil at ruste.

Selv helt fabriksnye biler skal rustbeskyttes, fordi fabriksbeskyttelsen ikke er lavet til et dansk klima. Derfor kan det altid betale sig at rustbeskytte og undervognsbehandle din bil, fordi den ellers begynder at ruste fra dag ét.

Og jo tidligere du rustbeskytter, jo længere har du gavn af din bil. En rustbeskyttelse virker nemlig bedst, når mængden af eksisterende rust er så begrænset som muligt. Kontakt dit lokale PAVA-center og få pris på undervognsbehandlig og rustbeskyttelse af din bil.

Hvad er prisen på en undervognsbehandling?

Prisen for en undervognsbehandling afhænger af din bil og dens tilstand. Hos PAVA smører vi nemlig ikke bare undervognen ind i rustbeskyttelse og lader den tørre.

Hos PAVA afmonterer vi alle inderskærme og bundplader, så vi kan behandle hele undervognen og alle hulrum. Samtidig klargør vi din bil, vi dækker grundigt af, vasker, afrenser, tørrer og lakbeskytter, inden vi er klar til at rustbehandle.

Først nu er bilen klargjort og klar til at få sprøjtet PAVA rustbeskyttelse ind i alle hulrum så som vanger, paneler, klapper og døre samt på skærme og undervogn.

Herefter bliver bilen vasket og tørret både indvending og udvendigt, så den er klar til afhentning. Læs mere om PAVAs undervognsbehandling.

Vælg en autoriseret PAVA Forhandler

Hos PAVA har vi rustbeskyttet biler siden 1974 med PAVAs unikke og specialudviklede tyndflydende rustbeskyttelse.

Det betyder, at når du vælger et autoriseret PAVA Center, er du altid garanteret den skarpeste ekspertise og største erfaring inden for rustbeskyttelse – og det kommer både dig og din bil til gode.

Find dit lokale PAVA Center og hør mere om, hvilken behandling vi anbefaler til netop din bil, få en god pris på undervognsbehandling og hør, hvordan vi bedst rustbeskytter din bil.