Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere PAVA Produkter A/S’ brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger PAVA Produkter A/S’ hjemmeside. PAVA Produkter A/S er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Privatlivspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for PAVA Produkter A/S’ måde at behandle data på.   

Samtykke 
Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik ved at benytte alle hjemmesider tilhørende PAVA Produkter A/S. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af privatlivspolitikken på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler
Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.
Vi vil muligvis automatisk indsamle ikke-personlige oplysninger om dig, så som hvilken type internet-browser du bruger eller om den hjemmeside, fra hvilken du klikkede dig videre til vores hjemmeside. Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og vi bruger dem kun til at stille en effektiv service til rådighed på vores hjemmeside.

Hvem vi deler oplysninger med, og hvilke muligheder de har
Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud over vores egne datterselskaber, moderselskab eller andre tilknyttede partnere medmindre vi har din tilladelse hertil, eller medmindre loven kræver det. Vi frigiver muligvis dine personlige oplysninger til vores autoriserede reklamebureau, medmindre du meddeler os, at du ikke ønsker, at dette sker. 

PAVA Produkter A/S behandler dine personoplysninger fortroligt, og vi har ligeledes foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, fortabelse eller forringelse, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores brugere. 

Vi indsamler kun personlige oplysninger, hvis du opretter en profil på MitPAVA eller booker uden at oprette en profil på pava.dk. Vi videregiver dine personlige oplysninger til vores PAVA Centre, så de har mulighed for at udføre den behandling, som du har booket online.

MitPAVA
På vores hjemmeside kan du pr. 10.12.2021 oprette en profil på vores portal MitPAVA. Denne profil repræsenterer en central kundekonto, hvor alle dine data er samlet ét sted. På din profil er det muligt at registrere din(e) biler, se eventuelle garantier samt oprette bookinger på fremtidige behandlinger på et udvalgt PAVA Center eller kontakte en PAVA Partner. Igennem dette system vil du også modtage både e-mails og SMS’er med nødvendig information ift. dine bookinger; ordrebekræftelse, påmindelser og faktura. Der kan logges ind med NemID eller der kan oprettes et login med password. Der kan stadigvæk bookes behandlinger hos PAVA på pava.dk uden en MitPAVA profil.   

Udbyderen af MitPAVA portalen:
Tangora Software A/S
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg Ø
CVR. nr.: 20608264

Ekstern online booking portal
Der er udvalgte PAVA centre, som ikke kan bookes via systemet udbudt af Tangora Software A/S. Dette system er udbudt af:
TS Computer ApS
Rytoften 5B, 2. sal
8210 Aarhus V
CVR. nr.: 31417945

Systemet udbudt af TS Computer ApS skal defineres som et ekstern link. Se yderligere information omkring eksterne links i skrivelsen længere nede på siden.

Betaling
Det er ikke muligt at betale igennem den online booking eller via MitPAVA, når du bestiller en behandling. Betalingen sker på den lokation, hvor du har bestilt behandlingen og afleverer/afhenter din bil.

Cookies
En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil. 

Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.   

Links
Denne hjemmeside kan indeholde eksterne links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at PAVA Produkter A/S ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at PAVA Produkter A/S derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender PAVA Produkter A/S ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Nyhedsbrev/kundeundersøgelser
Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig nyhedsbreve samt til kundeundersøgelser. Nyhedsbrevet vil blive sendt til din e-mail adresse én gang i måneden. Dine oplysninger hertil vil blive gemt i en online database hos det online system Mailchimp, hvor PAVA Produkter A/S og vores udvalgte agenter hos Clienti (vores markedsføringsbureau) har adgang til. Der bliver kun sendt reklame/nyhedsmails, hvis dette er godkendt. Det er obligatorisk at modtage en forespørgsel om kundeundersøgelsen, når du har oprettet en profil på MitPAVA. Kundeundersøgelsen sker igennem MitPAVA hvert halve- eller hele år.

Hvis du ikke tidligere har modsat dig, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du til hver en tid gøre dette ved at kontakte os på info@pava.dk eller på telefon +45 98 38 05 00.

Meddelelse om ændringer 
Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.


Information
I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes PAVA Produkter A/S som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver til os. Du finder derfor alle nødvendige kontaktoplysninger nedenfor:

PAVA Produkter A/S
Mosevangen 8
9230 Svenstrup
CVR nr.: 78681810
Tlf.: +45 9838 0500
Mail: info@pava.dk