Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere PAVA Produkter A/S’ brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger PAVA Produkter A/S’ hjemmeside. PAVA Produkter A/S er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Privatlivspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for PAVA Produkter A/S’ måde at behandle data på.   

Samtykke 
Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af privatlivspolitikken på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler
Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.
Vi vil muligvis automatisk indsamle ikke-personlige oplysninger om dig, så som hvilken type internet-browser du bruger eller om den hjemmeside, fra hvilken du klikkede dig videre til vores hjemmeside. Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og vi bruger dem kun til at stille en effektiv service til rådighed på vores hjemmeside.

Hvem vi deler oplysninger med, og hvilke muligheder de har
Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud over vores egne datterselskaber, moderselskab eller andre tilknyttede partnere medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det. Vi frigiver muligvis dine personlige oplysninger til vores autoriserede reklamebureau, medmindre du meddeler os, at du ikke ønsker, at dette sker. 

PAVA Produkter A/S behandler dine personoplysninger fortroligt, og vi har ligeledes foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, fortabelse eller forringelse, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores brugere. 

Hvis du ikke tidligere har modsat dig at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at skrive eller e-maile til os. Denne hjemmeside administreres af PAVA Produkter A/S. Du kan kontakte os her.

Cookies
En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil. 

Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.   

Links
Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at PAVA Produkter A/S ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at PAVA Produkter A/S derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender PAVA Produkter A/S ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Meddelelse om ændringer 
Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.


Information
I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes PAVA Produkter A/S som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver til os. Du finder du alle nødvendige kontaktoplysninger nedenfor:

PAVA Produkter A/S
Mosevangen 8
9230 Svenstrup
CVR nr.: 78681810
Tlf.: +45 9838 0500
Mail: pava@pava.dk