Vi byder velkommen til Erling Høi-Nielsen A/S

I 2019 åbnede vi hele 4 centre. Den gode stime er fortsat ind i 2020, hvor vi allerede har åbnet 2 nye PAVA Centre - heraf Erling Høi-Nielsen A/S i Sønderborg. 

 

Vi er stolte af at Sønderborgs største bilhus har valgt PAVA som deres leverandør af rustbeskyttelse. Erling Høi-Nielsen A/S blev grundlagt i 1980 og må siges at have stor erfaring inden for autobranchen.   

 

Det nye center i Sønderborg betyder, at vi fortsat kan servicere kunder i og omkring Sønderborg med vores kvalitets produkter. Vi sørger for hele tiden at være i udvikling og tænke nyt, dette gøres samtidig med, at vi holder fingeren på pulsen og hele tiden sørger for kvaliteten er i top 360 grader rundt. For Erling Høi-Nielsen A/S er det ligeledes vigtigt, at Sønderborg og omegns bilejere stadig kan få en PAVA behandling da "PAVA er et kendt og godt produkt, og derfor kan vi til fulde stå inde for det." siger Lajla Høi-Nielsen.

 

Erling Høi-Nielsen A/S blev grundlagt af Lajla og Erling Høi-Nielsen i 1980, hvor kvalitet, service og miljø fra start har været i fokus. Alt bliver foretaget in house såsom skade, lakering, rustbeskyttelse, salg, service, reservedele, udstyr, design og skilte. I forbindelse med denne struktur siger Lajla Høi-Niselen at: "PAVA passer fint ind i vores bilhus, således vi selv kan rustbeskytte og derved give vores kunder den bedste og mest professionelle behandling".

 

Sønderborgs sprøjteteknikker, Tommi Uldrup, har fleres års erfaring både hos Erling Høi-Nielsen A/S og som sprøjteteknikker. Oprindeligt er Tommi udlært mekanikker og har været ansat i bilhuset i over 14 år, så han må siges, at have erfaring inden for autobranchen.  

 

Vi byder Sønderborg PAVA Center velkommen i PAVA-familien.

 

Februar, 2020.