PRESSEMEDDELELSE

PAVA Produkter A/S løfter kvaliteten endnu et niveau med nyt samarbejde.

PAVA Produkter A/S vil være de bedste i branchen, hvorfor der nu er indført strammere kontrolordninger på landets PAVA Centre. På baggrund af dette har PAVA Produkter A/S indgået samarbejde med den uvildige brancheorganisation AutoBranchen Danmark, herunder AutoBranchens VidenCenter og teknisk konsulent Finn Larsen.

 

Kvalitet på flere niveauer

PAVA Produkter er stolte af deres centre rundt om i landet, men ønsker at højne den allerede gode standard, der fås i landets PAVA Centre. Derfor indfører PAVA Produkter A/S nu tre forskellige kontrolordninger, henholdsvis egenkontrol, kontrol af centre og kontrol af biler, hvoraf de to sidstnævnte er i samarbejde med Finn Larsen og AutoBranchens VidenCenter.

PAVA Produkter A/S har udviklet et online værktøj, hvori centrene skal registrere deres egenkontrol. Egenkontrollen sikrer at de behandlinger, der bliver udført, overholder PAVA Produkter A/S’ retningslinjer for rustbeskyttelse. Udover egenkontrollen vil Finn Larsen udføre og registrere stikprøvekontroller på alle landets centre. Her kontrollerer Finn Larsen alt fra arbejdsgangen til værktøjet og selve bilerne, der får rustbeskyttelse. Ligeledes kan centrene nyde godt af Finn Larsens besøg, hvis de har brug for rådgivning eller har spørgsmål.  

 

Uvildig kontrol på højt niveau

AutoBranchen Danmark og AutoBranchens VidenCenter er en uvildig brancheorganisation. For kunden betyder dette, en stor sikkerhed i kontrollen af bilen, da denne bliver kontrolleret uden, der tages parti. Dermed får kunden altid en professionel og ikke mindst objektiv vurdering.

At kunden kan stole på sit PAVA Center og deres rustbeskyttelse er vigtig for PAVA Produkter A/S. Netop på grund af rustens glæde for det danske klima, mener PAVA Produkter A/S, at det er vigtigt at kvalitet og kontrol er i højsædet. Dette anerkender Finn Larsen: ”Kvalitet er også indenfor rustbeskyttelse et must” mens Finn Larsen samtidig nævner, at han glæder sig til samarbejdet med PAVA Produkter A/S. Finn Larsen har mere end 35 års erfaring indenfor karrosserireparation, kvalitet og undervisning, hvilket understøtter de parameter, PAVA Produkter A/S vægter højt i forhold til at opretholde den gode kvalitet hele vejen rundt.

AutoBranchen Danmark er en uvildig brancheorganisation, som repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder og autolakererier. De er det mest slagkraftige talerør for autobranchen i mødet med det politiske system, medierne og andre interessenter. Derudover tilbyder AutoBranchens VidenCenter en bred vifte af rådgivning indenfor bl.a. uddannelse, kvalitet og miljø, hvilket PAVA Produkter A/S ser som et stort plus.

 

For yderligere information:          
Teknisk konsulent Finn Larsen, AutoBranchens VidenCenter – 51 30 93 69

 

 

November, 2018.