Tillid er godt – kontrol er bedre

For at sikre så høj standard som muligt på vores undervognsbehandlinger og rustbeskyttelse og for at give dig det bedste produkt, er alle PAVA Centre underlagt stikprøvekontrol / kvalitetskontrol i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner AutoBranchen Danmark, herunder AutoBranchens VidenCenter. Hos PAVA mener vi at tillid er godt – kontrol er bedre.

Hvert år udvælges omkring 500-600 biler til kontrol.

Det koster dig ikke noget, når din bil bliver udvalgt til kontrol, og ønsker du ikke den bliver kontrolleret, vælger du det bare fra. Det er fuldstændigt gratis, hvis din bil bliver udvalgt til kontrol.

Hver måned udvælges et antal biler helt tilfældigt til kontrol. Du kan tilmelde din bil, hvis du ønsker den skal deltage. Vi kan ikke garantere at alle tilmeldte biler bliver kontrolleret.

PAVA Produkter A/S har indgået samarbejde med den uvildige brancheorganisation AutoBranchen Danmark, herunder AutoBranchens VidenCenter. For dig betyder dette, en stor sikkerhed i kontrollen af bilen, da denne bliver kontrolleret uden, der tages parti. Dermed får kunden altid en professionel og ikke mindst objektiv vurdering.

AutoBranchen Danmark er en uvildig brancheorganisation, som repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder og autolakererier. De er det mest slagkraftige talerør for autobranchen i mødet med det politiske system, medierne og andre interessenter. Derudover tilbyder AutoBranchens VidenCenter en bred vifte af rådgivning indenfor bl.a. uddannelse, kvalitet og miljø, hvilket PAVA Produkter A/S ser som et stort plus.

Hvert år bliver omkring 500-600 PAVA behandlinger kontrolleret af vores uvildige samarbejdspartner, AutoBranchens VidenCenter. Bilerne udvælges tilfældigt.

Det er fuldstændigt gratis, hvis din bil bliver udvalgt til kontrol.