Sådan virker vores garantier

PAVA Fabriksgaranti er gratis for dig som bilejer. Garantien gælder uanset tidspunkt for de forskellige rustbehandlinger og antallet af rustbehandlinger – og er således uafhængig af øvrige PAVA-garantiordninger.

 

 

Som bilejer er du normalt dækket af bilens fabriksgaranti i hele garantiperioden, hvis der sker en rustgennemtæring – også efter en PAVA rustbeskyttelse. Enkelte bilmærkers rustgaranti omfatter kun lakerede flader, hvilket bl.a. indebærer at undervognen ikke er omfattet af bilens garanti. Med en PAVA Fabriksgaranti er du – helt gratis – dækket ind på alle områder.

Som udgangspunkt og med fokus på en almindelig mellemklassebil, skal du regne med omkring kr. 4000,- for en professionel kvalitetsrustbeskyttelse inkl. garanti. Men selvfølgelig kan man da spare lidt penge, hvis man leder længe nok. Spørgsmålet er så bare, hvad det er, der bliver sparet på. Hos PAVA er rustbeskyttelse og undervognsbehandling et håndværk, der tager tid, ikke en serieproduceret vare, som vi blot kan lange over disken.

Ja, Levetidsgarantien dækker, hvis garantien fra din forhandler eller importør ikke dækker. Det kræver dog, at afslag skal være skriftligt.

Hos PAVA får du altid en udførlig faktura, der beskriver hvilke dele af bilen, der er rustbeskyttet – og hvordan garantien dækker.

Nej, PAVA Garanti A/S yder ikke erstatning til personer / juridiske personer, der driver salgs- og servicevirksomhed i autobranchen.

Nej, reparationer af en omtalt skade må kun udføres af en af PAVA Garanti A/S udpeget reparatør, og PAVA Garanti A/S skal afgive skriftlig godkendelse inden reparation.

De propper, som dit PAVA Centret har sat i de borede huller, skal udskiftes med et interval på 24 måneder i henhold til den altid gældende vejledning. Det er dit ansvar som bilejer at dokumentere udskiftningen af propperne.

Nej, du mister ikke din gennemtæringsgaranti når du får PAVA-behandlet din bil.

Læs mere