Vi byder Michael velkommen!

PAVA Produkter A/S har pr. 1. juli ansat ny kommerciel direktør, Michael Sørensen, som skal være med til at skabe og sikre væksten fremadrettet og ikke mindst løfte PAVA Produkter A/S til et endnu højere niveau.

 

Michael Sørensen kommer til PAVA Produkter A/S med mange års erfaring i autobranchen, senest har han været regionschef for eftermarkedet hos Renault Danmark. Gennem sin karriere, som spænder vidt fra mekanikker og faglærer til regionschef, har Michael Sørensen opbygget et solidt kendskab til branchen og ved derfor hvad der rør sig og måske vigtigst, hvad der er behov for.

For PAVA Produkter A/S er det vigtigt, at Michael Sørensen hurtigt får skabt et godt bånd og solidt samarbejde med landets PAVA Centre. Et godt samarbejde, mener PAVA Produkter A/S, er væsentlig for at sikre den igangværende vækst. Michael Sørensen skal være med til at bistå centrene ved at skabe lokalt fokus, hvor slutkunden er målet. Den nye kommercielle direktør skal lede til mersalg og added value ude i landets PAVA Centre.

Et andet fokusområde, foruden den gode kunderelation til centrene, er PAVA Partnere og vores øvrige samarbejdspartnere, der er blevet en stor del af PAVA-konceptet. Netop vores PAVA Partnere og øvrige samarbejdspartnere vægtes højt, da PAVA Produkter A/S ser et stort potentiale heri, hvorfor dette også afspejles i Michael Sørensens arbejdsopgaver. At kunne tiltrække, udvikle og fastholde længerevarende kunderelationer har været en afgørende egenskaber, da den nye kommercielle direktør skulle findes. PAVA Produkter A/S’ nye kommercielle direktør skal kunne se muligheder og gå målrettet efter dem.

Med i PAVA Produkters A/S’ vækststrategi er selvfølgelig også målet om at opstarte flere centre. Derfor har PAVA Produkter A/S til stillingen søgt en kommerciel direktør, der af natur er opsøgende og har evnen til at skabe nye og troværdige relationer – og med netop de egenskaber er Michael Sørensen valgt. Michael Sørensen kan bidrage med knowhow, nye vinkler, viden og erfaringen fra autobranchen, som alt sammen gavner landets PAVA Centre og ikke mindst PAVA Produkter A/S. Udover et naturtalent i at opsøge nye relationer, har det ligeledes været vigtigt for PAVA Produkter A/S, at finde en kommerciel direktør, der har haft sin daglige gang i autobranchen gennem flere år, hvilket må siges at blive en realitet. Den brancheerfaring Michael Sørensen kommer med, vil styrke PAVA Produkter A/S som helhed.

 

Vi ønsker Michael Sørensen velkommen i PAVA-familien og ser med glæde frem til det nye samarbejde.

 

 

 

For yderligere information:
Anette Kristensen, adm. direktør, ak@pava.dk

 

Juli, 2019.