Vinderen er fundet – men han tror ikke på det

Der gik flere dage, før det gik op for John Vangshold fra Millinge på Fyn, at han faktisk havde vundet en helt ny Toyota Aygo i PAVAs store bilkonkurrence.

John Vangshold nægtede at tro på, hvad manden i telefonen sagde, da han for nylig blev ringet op og fortalt de gode nyheder: ”Du er den heldige vinder af PAVAs landsdækkende bilkonkurrence! Tillykke med din nye Toyota!” John Vangshold troede ganske enkelt ikke på, hvad han hørte. Han var overbevist om, at det var en dårlig joke, for som han sagde: ”Der er jo aldrig nogen, som vinder de her konkurrencer!”

Først tre dage senere, da tvivlen havde naget ham, kørte han ned til sit lokale PAVA-center, Faaborg Undervogns Center, og spurgte efter ”en Henning Sørensen, som havde haft ringet vedr. en konkurrence”. Og ganske rigtigt, Henning Sørensen kom ud og kunne – atter – bekræfte over for John Vangshold, at han var den heldige vinder af den store bilkonkurrence.

Tirsdag d. 23. juni blev nøglerne endelig overrakt til John Vangshold og hans kone Jytte, der sammen driver et Bed and Breakfast på Sydfyn. Overrækkelsen fandt sted hos MFA Biler i Faaborg, som havde sørget for at bestille bilen hjem, og Henning Sørensen fra Faaborg Undervogns Center fik lov at overrække nøglerne til parret. Salgschefen i PAVA-koncernen, Tom Nielsen, havde også taget turen til det sydfynske for at fejre vinderen med blomster, chokolade og boblevand.

Selve bilpræmien var en helt ny Toyota Aygo i en særlig kampagnemodel med masser af ekstraudstyr, bl.a. foldetag. Derudover havde PAVA givet bilen en komplet rustbeskyttelse med levetidsgaranti, for nye biler i dag er meget sparsom med rustbeskyttelse fra fabrikken af, og desto hurtigere man giver bilen en behandling, jo bedre. Samtidig blev bilen også blevet monteret med plastik-inderskærme, der forhindrer skidt og fugt i at sætte sig oppe i hjulkasserne og forårsage rustskader.

Det er tredje gang, at landets ca. 75 PAVA-centre går sammen om at udlodde en sprit ny bil i en landsdækkende konkurrence, og allerede til efteråret afholdes endnu en udtrækning af en ny bil. Konkurrencen kommer til at løbe fra august til november, hvor der i slutningen af november bliver trukket lod blandt alle bilejere, som har fået rustbeskyttet deres bil i et PAVA-center siden august. Deres navn kommer nemlig automatisk i en pulje, og så trækkes der lod blandt deltagerne.