Under overfladen er der også vådt!

I Danmark har vi et lunefuldt klima med skiftende temperaturer og meget regn - i år er ingen undtagelse. Diverse vejrudsigter melder om massevis af regn, skybrud og nye rekorder dannes hele tiden. Meteorologerne spår om fremtidens vejr, men ingen ved hvordan det bliver. Én ting ved vi; at rustbeskytte din bil, er det bedste at gøre i et land som Danmark. 

 

Ikke kun salt skaber rust!

Mange tror, at det er salten på vejene, der skaber rust. Salt er selvfølgelig en stor medspiller til rustdannelse, men det er ikke kun om vinteren, din bil ruster. Med den mængde nedbør vi indtil videre har fået ned og stadig får ned, bliver bilen aldrig tør, hvilket er de essentielle levebetingelser for rust. Der sker en kemisk reaktion mellem, vand, jern og ilt, hvilket gør metallet skrøbeligt. Når først rusten er kommet, kan den sprede sig. 


Lad ikke vandet skræmme dig

Lad ikke de store regnmængder koste dig din bil - vi hjælper dig. En PAVA rustbeskyttelse er en kompleks proces, der består af mange forskellige punkter. Blandt andet afrenser vi bilens undervogn, vurderer eventuelle skader på karosseri og undervogn, beskytter hulrum og undervogn, samt ren- og klargør. Ethvert punkt er vigtigt for at slutresultatet bliver som forventet. Alle vores medarbejdere er uddannede og har specialviden om netop rust. Du kan derfor trygt overlade din bil i vores hænder - vi sørger for at din bil bliver beskyttet mod rust.

Find dit nærmeste center

Du finder et PAVA Center eller en PAVA Partner tæt på dig. Med mere end 60 autoriserede PAVA Centre samt mange PAVA Partnere fordelt over hele landet er vi den største rustbeskyttelseskæde – og altid klar til at undervognsbehandle din bil.

Find dit center

Behandlingsformer

Vi tilbyder PAVA specialbehandling, en PAVA kompletbehandling eller en PAVA vedligeholdelsebehandling. Hvilken behandlingsform din bil skal have, kan du læse om her eller søg råd hos dit nærmeste PAVA Center. 

Behandlingsformer

Nyttig information

Mangler du information omkring rustbeskyttelse og undervognsbehandlingerne fra PAVA. Er du i tvivl om, hvornår du skal rustbeskytte din bil, eller hvilken rustbeskytelse din bil skal have? Eller vil du gerne vide, hvor ofte din bil skal have en rustbehandling? Så finder du svaret her.

Find information her