Vores rustbehandlinger

Kompletbehandling

Kompletbehandling

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

Læs mere
Vedligeholdelses- behandling

Vedligeholdelses- behandling

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

Læs mere
Specialbehandling

Specialbehandling

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

Læs mere

Tilmeld vores nyhedsbrev

Der er penge i en PAVA rustbeskyttelse – for dig som bilejer

En PAVA rustbehandlet bil giver mere glæde i hverdagen, den holder værdien i længere tid og er nemmere at sælge senere til en god pris.

Derfor skal du se PAVA rustbehandling som en investering, der betaler sig i det lange løb.

PAVA rustbeskyttelse og undervognsbehandling bliver udført grundigt af dygtige fagfolk, der ved hvor rusten angriber og gennemtærer - derfor kan PAVA beskytte din investering maksimalt. Kontakt dit PAVA center og få en god pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

Find dit PAVA Center her
Billede

Hvorfor PAVA-rustbeskyttelse ?

Levetidsgaranti

Levetidsgaranti

PAVA tilbyder absolut garanti mod gennemtæring af rust. Hør mere om Levetidsgaranti og Varevognsgaranti til nyere personbiler og privatregistrerede varevogne på gule plader.

Kvalitet & Kontrol

Kvalitet & Kontrol

PAVA er veludført rustbeskyttelse og undervognsbehandling i topkvalitet. Vi kontrollerer rustbeskyttede biler genmem vores egenkontrol. Derudover tages der stikprøver af udvalgte biler i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner.

Danmarks største

Danmarks største

Du finder også et PAVA Center tæt på dig. Med mere end 60 autoriserede PAVA Centre fordelt over hele landet er vi den største rustbeskyttelseskæde – og altid klar til at undervognsbehandle din bil.

Tid til syn af din bil?

PAVA er også bilsyn!

De enkelte PAVA Bilsyn har åbningstider, så du har mulighed for at bestille tid til syn, på et tidspunkt der passer dig.

Du kan altid komme ind til dit lokale PAVA Bilsyn, hvis du er i tvivl om noget omkring forberedelse til bilsynet.

Bilsynet varer ca 20 minutter, og du er velkommen til at følge synet og få gode råd om din bils vedligeholdelse imens vi syner din bil.

 Gå til Pavabilsyn.dkPava bilsyn

Billede
PAVA Den originale

PAVA Den originale

Lige siden 1974 har PAVA leveret original rustbeskyttelse og undervognsbehandling til danskernes bilpark. Ideen, at beskytte bilernes undervognsdele mod rustangreb og dermed hjælpe alle biler til et langt og godt liv, opstod i en lille nordjysk garage.

Læs hele historien her