Få den bedste undervognsbehandling test hos PAVA

Er du i tvivl om din bil skal have en ny undervognsbehandling, så hjælper vi dig gerne med at vurdere om din bil trænger til beskyttelse. I vores centre servicerer vi hver dag rigtig mange biler, hvor vi derfor har den nødvendige viden til at gennemse din bil for begyndende rust - også på de svære steder.

Vores medarbejdere er specalister i netop rustbeskyttelse, og har både den nødvendige viden og erfaring med rustarbejde, der sikre dig det bedste resultat. Dertil bruger de selvfølgelig de kendte og gode PAVA produkter.

Undervognsbehandling, hvor ofte?

Det er individuelt, hvornår en bil trænger til en rustbehandling. Faktorer som kørsel, klima osv. spiller ind. Vil du gerne vide hvilken undervognsbehandling der er bedst til din bil, så kontakt dit nærmest PAVA Center eller læs mere om vores forskellige behandlinger her.

 

PAVA behandlinger

Komplet behandling

Komplet behandling

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

Læs mere
Vedligeholdelses behandling

Vedligeholdelses behandling

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

Læs mere
Special behandling

Special behandling

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

Læs mere