Kære bilforhandler, værksted mv.

Det danske klima med høj luftfugtighed og skiftende temperaturer giver ideelle betingelser for rust, og bilfabrikkernes rustbeskyttelse er ikke stærk nok til vores breddegrader. Så hvorfor ikke tilbyde dine kunder rustbeskyttelse, når de køber en bil hos dig. På den måde opnår du og firmaet både en ekstra fortjeneste og ikke mindst tilfredse kunder.

 

DE 4 GRUNDE TIL DU SKAL BLIVE PAVA PARTNER:

KUNDEN I FOKUS
PAVA Produkter A/S har sammen med deres mange centre og partnere gjort det nemt at være bilejer i Danmark. Næsten lige meget hvad der skal ordnes ved bilen, kan kunden nøjes med at køre til sit lokale værksted eller bilforhandleren, som sørger for, bilen bliver sendt videre til værkstedet. Som bilforhandler kan pakken med rustbeskyttelse være den ekstra service, der er med til at få bilhandlen i hus. Dermed giver du kunden en god oplevelse, og de vil sandsynligvis anbefale dig og firmaet til venner og familie.

FORTJENESTE
Som PAVA Partner samarbejder du med professionelle og tjener på det. Udover den direkte økonomiske gevinst du opnår, bliver kunderne knyttet tættere til det enkelte værksted – fordi det er nemt og hurtigt for bilejerne kun at have én kontakt. For værkstedet og for dig som bilforhandler giver det gode muligheder for at yde en rigtig god kundeservice, som kan føre til mersalg og glade trofaste kunder.

SAMARBEJDE
Du bliver en del af noget større og får et kvalitetsstempel i form af PAVA-navnet. PAVA Produkter samarbejder kun med nøje udvalgte partnere, som alle er godkendt ud fra kriterier, der matcher PAVA brandets værdier. For dine kunder betyder det, at de altid møder et kvalitetsbevidst team – både hos dig som PAVA Partner, men også PAVA Centret. Teamet står sammen om at yde den bedste service fra bilen indleveres, til kunden kører fra værkstedet igen. Så uanset om der står PAVA Partner, PAVA Center eller PAVA Bilsyn på facaden, er det kundernes sikkerhed for at opgaven håndteres professionelt – hver gang.

ONLINE BOOKING
PAVA Partnere bliver tilknyttet det nærmeste PAVA Center. Du og dit firma får adgang til en specielt tilpasset udgave af PAVAs online bookingsystem, hvor i 24/7 har adgang til funktioner, så i hurtigt kan booke en tid hos det nærmeste PAVA Center. PAVA Centret afhenter kundens bil på det aftalte tidspunkt og kører den til behandling. Efter endt behandling bliver bilen kørt retur til jer, hvor kunden kan hente den. Der kan endvidere laves aftale om lånebil. 

 

 

MEN HVAD MED GARANTI?

PAVA tilbyder Levetidsgaranti til biler med hvide plader og papegøjeplader. Til biler på gule plader (op til 3500 kg) tilbyder PAVA 12 års Varevognsgaranti. Bilerne skal blot rustbehandles hvert andet år. Forhandler du brugte biler kan vi også lave garantier – hvis bilen har fået sin første rustbeskyttelse senest fire år efter første indregistrering.

 

BEVARES FABRIKSGARANTIEN?

Ja. PAVA har undervognsbehandlet biler siden 1974, og vi følger bilimportørens specifikationer, så fabriksgarantien opretholdes. Skulle garantien blive afvist, dækker PAVA selv garantien.

 

VIL DU VÆRE PAVA PARTNER?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig og du kan høre mere om dine fordele og/eller stille spørgsmål.