PAVA ny sponsor for DTC-kører Frederik Schandorff

PAVA er ny sponsor for den unge, danske DTC-kører Frederik Schandorff. Samarbejdet er indgået på PAVAs initiativ. Det er ret sjældent at en sponsor selv tager kontakt til en dansk motorkører, men det er også sjældent at vi ser så talentfulde kørere som Frederik Schandorff. DTC, ”Danish Thundersport Championship”, er Danmarks bedste motorsportsserie.

PAVA så talentet og tog kontakt
Det var Erik Holgersen fra PAVA Vejle, der først så muligheden: ”Da Frederik bragede ind med super flotte resultater i sit første løb i DTC – som privatteam og på en bane han aldrig havde set før – vidste vi at her var noget langt ud over det sædvanlige! Vi fulgte ham gennem hele sæsonen, og det må siges at være en imponerende debutsæson”, fortæller Erik Holgersen begejstret og fortsætter: ”Vi kontaktede derfor Frederik efter sæsonen og lavede aftalen allerede før jul – og nu kan vi endelig få lov at gøre den offentlig”.

PAVA forbedrer mulighederne i sæsonen
For Frederik Schandorff var det også en overrumplende oplevelse da PAVA kontaktede ham:
”Det var en super oplevelser at PAVA ringede på baggrund af mine resultater sidste sæson”, fortæller han, og PAVA er dermed med til at give Frederik Schandorff mulighed for at gøre det endnu bedre i sin anden DTC-sæson: ” I år har vi oprustet alle steder: Ny bil, ny teamchef i John Nielsen og flere nye samarbejdspartnere. Det bliver en spændende sæson, og jeg vil gøre alt jeg kan, for at blande mig helt i toppen i år”.

Et samarbejde der giver mening
Samtidig er PAVA en sponsor som giver god mening – både for en talentfuld kører som Frederik Schandorff og for motorsporten som sådan: ”Jeg er mega taknemmelig for samarbejdet med PAVA. Har man bil i Danmark, er man jo nødt til at passe godt på den. Fugt og klima kan hurtigt tage livet af selv nye og galvaniserede biler, så det er både en relevant og meningsfuld samarbejdspartner for mig og min sport”, udtaler Frederik Schandorff.

PAVA kan sørge for at bilen ikke ruster væk
PAVAs adm. direktør Anette Kristensen ser også gode muligheder i Frederik Schandorff og i samarbejdet: ”Det er altid spændende at møde så fokuserede unge mennesker som bruger al deres tid på træning, fitness og udvikling af deres åbenbare talent. Frederik kan få en bil til at gøre ting vi almindelige bilister slet ikke forstår, og med PAVA kan vi sørge for at bilen ikke ruster væk”, siger Anette Kristensen og tilføjer med et smil: ”Ja, i hvert fald Frederiks privatbil – hans helt nye racer får vi nok ikke lov at pille meget ved”.

Premiere 23.-24. april
Frederik Schandorff og PAVA tørner ud i en helt ny Chevrolet Camaro DTC-racer på åbningsløbet på Jyllandsringen den 23.-24. april. Ved Classic Race Aarhus i maj og Copenhagen Historic Grand Prix i juli er PAVA med på sidelinjen med en PAVA pavillon.