PAVA opruster med kommerciel direktør

PAVA styrker organisationen med ansættelsen af kommerciel direktør, Carsten R. Larsen, som skal være med til at løfte PAVA og sikre væksten fremover, ved bl.a. at agere tæt samarbejdspartner for centrene samt identificere og igangsætte nye centre.

“Med en kommerciel direktør, som en del af den allerede stærke organisation, håber vi på et endnu mere gunstigt samarbejde mellem ledelse og de enkelte lokale centre”, udtaler adm. direktør Anette Kristensen.

Valget om at opruste sker med udgangspunkt i ønsket om fortsat at sikre vækst og udvikling i virksomheden. PAVAs kommercielle direktør vil bl.a. medvirke til at styrke salg og ledelse yderligere, så virksomheden også fremover kan fastholde, tiltrække og udvikle længerevarende kunderelationer.

“Carsten skal til daglig have et tæt samarbejde med PAVAs centre i hele landet og får en markant rolle i at medvirke til deres fortsatte udvikling. Bl.a. skal han nytænke kundetilpassede marketing- og salgskoncepter, der kan bistå centrene med at skabe lokalt fokus på slutkunden i deres område. I sidste ende skal det lede til mersalg og added value i centrene” fortæller Anette Kristensen.

Anette Kristensen fortsætter: “Udover at styrke centrene vil vores kommercielle direktør have til ansvar at identificere og igangsætte nye centre samt at identificere nye samarbejdspartnere i markedet med henblik på fortsat at øge PAVAs markedsandele.”

“Vi har til stillingen som kommerciel direktør ledt efter en person med en opsøgende natur, samt en der er god til at skabe nye relationer og som trives med et tæt samarbejde med andre”, fortæller Anette Kristensen. “Netop de egenskaber så vi i Carsten”, fortsætter hun, og uddyber: “Med ham på holdet har de lokale centre en kompetent sparringspartner, der kan bidrage med den support, knowhow og fremdriftsånd, der kan gavne centrene i den daglige drift og i realiseringen af en positiv udvikling generelt.”

Anette Kristensen fortæller yderligere, at PAVA til stillingen har ledt efter en kandidat med en baggrund som mekaniker, hvilket er en realitet med ansættelsen af Carsten. “Tilmed har Carsten i 13 år været regions- og afdelingsleder for FTZ Autodele & Værktøj i Nordjylland, hvilket er en af grundene til, at han har den brancheerfaring, der kan styrke vores virksomhed”, lyder det fra Anette Kristensen.

For yderligere information:

Anette Kristensen, adm. direktør, ak@pava.dk

 

Oktober, 2016.