PAVA skruer ned for lyden

PAVA er snart på banen med et nyt koncept til støjdæmpning af biler.

Der er tale om et miljøvenligt vandbaseret produkt, der påføres de karosseriflader der transmitterer støj fra vejbane og drivlinie. Der er udviklet et komplet system, der kan anvendes såvel udvendig på vognbund og hjulkasser, som indvendig i vare og ladrum.

Produktet, der bliver markedsført under navnet Pava LD 1000, er testet under strenge forhold i Skandinavien, og lever helt op til de kvalitetskrav Pava stiller til deres øvrige program af produkter til rustbeskyttelse af køretøjer. Krav der er ufravigelige af hensyn til den unikke levetidsgaranti som Pava tilbyder på rustbeskyttede biler.

Målinger på behandlede køretøjer har påvist en støjreduktion på 3,5 - 5 decibel, hvilket i det menneskelige øre opfattes som en reduktion på 20 – 30 %.

Systemet tilbydes via de autoriserede Pava rustbeskyttelsescentre, enten som en unik lyddæmpning med Pava LD 1000, eller i kombination med en Pava rustbeskyttelse, der samtidig giver mulighed for at opnå levetidsgaranti efter gældende regler.

Målgruppen for behandling med Pava LD 1000 er hovedsagligt nye køretøjer på fire hjul, men specielt på minibilerne, personbiler der ombygges til gule plader samt vare, - og kassevogne opnås der markante resultater.

Hvor rustbeskyttelse traditionelt har vist resultater på den lange bane, lanceres der her et system der giver bonus fra dag et.

For erhvervsbilister vil der være tale om et markant forbedret arbejdsmiljø, udtaler Direktør Anette Kristensen fra Pava, og mon ikke mange virksomheder ønsker at tilbyde deres rullende medarbejdere denne mulighed.

Vi påregner at kunne tilbyde behandling på de fleste Pava Centre efter sommerferien fortsætter Anette Kristensen, men allerede nu er vi klar med information og demonstration på en del centre, samt på hovedkontoret i Aalborg.