Undervognsbehandling med garanti og kontrolordning
- fordele for dig

PAVA giver dig og din bil Danmarks bedste og længste garanti på undervognsbehandling. Vi kalder det LEVETIDSGARANTI fordi garantien gælder og holder i hele din bils levetid. Biler rustbeskyttet på et PAVA Center behandles og kontrolleres i henhold til vores strenge kvalitetssystem.


Som et naturligt supplement til denne kontrol udtrækkes månedligt biler til ekstra kontrol i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner AutoBranchen Danmark.

Undtagelser og Disclaimer

Når vi opretter nye garantiordninger som Levetidsgaranti og Varevognsgaranti må bilen ikke have begyndende rustdannelser. Dog kan garantien oprettes med undtagelse af de berørte karosseridele.


Et PAVA Center kan også afvise eller indskrænke garantien på biler, der efter vores mening er i en dårlig stand. Samtidig kan et PAVA Center anvise en behovstilpasset behandlingsform, hvis det skønnes nødvendigt. Ligeledes kan der stilles krav om montering af inderskærme, hvis de ikke findes i forvejen.

Der er penge i en PAVA rustbeskyttelse – for dig som bilejer

Undervognsbehandling med garanti og kontrolordning
- fordele for dig

PAVA giver dig og din bil Danmarks bedste og længste garanti på undervognsbehandling. Vi kalder det LEVETIDSGARANTI fordi garantien gælder og holder i hele din bils levetid. Biler rustbeskyttet på et PAVA Center behandles og kontrolleres i henhold til vores strenge kvalitetssystem.

Som et naturligt supplement til denne kontrol udtrækkes månedligt biler til ekstra kontrol i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner AutoBranchen Danmark.

Tilmeld vores nyhedsbrev i dag

Hvorfor PAVA-rustbeskyttelse?

ikon

Levetidsgaranti

PAVA tilbyder absolut garanti mod gennemtæring af rust.

Hør mere om Levetidsgaranti og Varevognsgaranti til nyere personbiler og privatregistrerede varevogne på gule plader.

Vores garanti
kvalitet

Kvalitet & Kontrol

PAVA er veludført rustbeskyttelse og undervognsbehandling i topkvalitet. Vi kontrollerer rustbeskyttede biler genmem vores egenkontrol. Derudover tages der stikprøver af udvalgte biler i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner AutoBranchen Danmark.

Kvalitet & Kontrol
danmarks største

Danmarks største

Du finder også et PAVA Center tæt på dig. Med mere end 60 autoriserede PAVA Centre fordelt over hele landet er vi den største rustbeskyttelseskæde
– og altid klar til at undervognsbehandle din bil.

Find PAVA Center

PAVA i forbindelse med bilens fabriksgaranti

Sker der en gennemtæring af din bil, vil du som bilejer normalt være dækket af bilens fabriksgaranti i hele garantiperioden – også efter en PAVA rustbeskyttelse. I de tilfælde hvor en bilimportør afviser en ellers berettiget reklamation om rustgennemtæring med begrundelse i en udført PAVA rustbeskyttelse, dækker PAVA denne skade i henhold til fabrikkens garantibestemmelser indenfor garantiperioden. PAVA Garanti i forbindelse med bilens egen fabriksgaranti, er gratis for dig som bilejer, gælder uanset tidspunkt for de forskellige rustbehandlinger og antallet af rustbehandlinger – og er således uafhængig af øvrige PAVA-garantiordninger.Sker der en gennemtæring af din bil, vil du som bilejer normalt være dækket af bilens fabriksgaranti i hele garantiperioden – også efter en PAVA rustbeskyttelse. I de tilfælde hvor en bilimportør afviser en ellers berettiget reklamation om rustgennemtæring med begrundelse i en udført PAVA rustbeskyttelse, dækker PAVA denne skade i henhold til fabrikkens garantibestemmelser indenfor garantiperioden.

PAVA Garanti i forbindelse med bilens egen fabriksgaranti, er gratis for dig som bilejer, gælder uanset tidspunkt for de forskellige rustbehandlinger og antallet af rustbehandlinger – og er således uafhængig af øvrige PAVA-garantiordninger.

Læs mere om PAVA Garanti

PAVA er grundig og veludført rustbeskyttelse i topkvalitet

PAVA er grundig og veludført rustbeskyttelse i topkvalitet. Alle PAVA Centre kontrollerer de rustbeskyttede biler via vores eget kvalitetssystem.

Som en ekstra kontrol udvælger og sender PAVA hver måned et større antal af rustbeskyttede biler til kontrol i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner AutoBranchen Danmark, der med høj teknisk faglighed og kompetence kontrollerer bilen. Kontrollen, der naturligvis er gratis for dig, er en ekstra sikkerhed til dig som forbruger og bilejer.

PAVA Kvalitetskontrol er naturligvis helt uden udgifter for dig. Ønsker du at få et lod i udtrækningen til kvalitetskontrol, så tryk på linket nedenfor og udfyld formularen.

Udfyld formularen her

Hvordan finder jeg det nærmeste PAVA Center?

Hos vores PAVA Centre udfører vi rustbeskyttelse og undervognsbehandling af høj kvalitet. Hvis du booker en tid hos en af vores PAVA Partnere køres din bil til et af vores centre, og vi tager os af alt det praktiske.

Find dit nærmest PAVA Center

Dine fordele

Kan en undervognsbehandling betale sig?

Det klare svar er ja!

En undervognsbehandling med rustbeskyttelse kan altid betale sig. Din bil er nemlig ikke beskyttet mod det danske klima, hvor skiftende temperaturer og høj luftfugtighed betyder, at der lynhurtigt fortættes fugt i både karosseri, undervogn og hulrum. Og når der først er dannet fugt, begynder din bil at ruste.

Selv helt fabriksnye biler skal rustbeskyttes, fordi fabriksbeskyttelsen ikke er lavet til et dansk klima. Derfor kan det altid betale sig at rustbeskytte og undervognsbehandle din bil, fordi den ellers begynder at ruste fra dag ét. Og jo tidligere du rustbeskytter, jo længere har du gavn af din bil. En rustbeskyttelse virker nemlig bedst, når mængden af eksisterende rust er så begrænset som muligt. Kontakt dit lokale PAVA-center og få pris på undervognsbehandlig og rustbeskyttelse af din bil.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Prisen for en undervognsbehandling afhænger af din bil og dens tilstand. Hos PAVA smører vi nemlig ikke bare undervognen ind i rustbeskyttelse og lader den tørre.

Hos PAVA afmonterer vi alle inderskærme og bundplader, så vi kan behandle hele undervognen og alle hulrum. Samtidig klargør vi din bil, vi dækker grundigt af, vasker, afrenser, tørrer og lakbeskytter, inden vi er klar til at rustbehandle.

Først nu er bilen klargjort og klar til at få sprøjtet PAVA rustbeskyttelse ind i alle hulrum så som vanger, paneler, klapper og døre samt på skærme og undervogn.

Herefter bliver bilen vasket og tørret både indvending og udvendigt, så den er klar til afhentning. Læs mere om PAVAs undervognsbehandling her.

Vælg en autoriseret PAVA Forhandler

Hos PAVA har vi rustbeskyttet biler siden 1974 med PAVAs unikke og specialudviklede tyndflydende rustbeskyttelse.

Det betyder, at når du vælger et autoriseret PAVA Center, er du altid garanteret den skarpeste ekspertise og største erfaring inden for rustbeskyttelse – og det kommer både dig og din bil til gode.

Find dit lokale PAVA Center og hør mere om, hvilket behandling vi anbefaler til netop din bil, få en god pris og hør, hvordan vi bedst rustbeskytter din bil.

Hvordan finder jeg det nærmeste PAVA Center?

Hos vores PAVA Centre udfører vi rustbeskyttelse og undervognsbehandling af høj kvalitet. Hvis du booker en tid hos en af vores PAVA Partnere køres din bil til et af vores centre, og vi tager os af alt det praktiske.

FIND DIT NÆRMESTE PAVA CENTER

PAVA GARANTI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas lacinia purus id tincidunt pulvinar. Suspendisse quis risus maximus, interdum tortor vel, condimentum dui.

Gå til Garanti

Levetidsgaranti

En Levetidsgaranti fra PAVA er Danmarks bedste og længste garanti mod rustgennemtæring. Garantien dækker hele din bils levetid og gælder alle personbiler og gulpladebiler, der benyttes til privat transport.

PAVA tilbyder tre Levetidsgarantier: Original+, Original og Special. Oprettelse af Levetidsgaranti er gratis ved første PAVA rustbehandling og koster herefter kr. 100,- inkl. moms i stempelafgifter ved de efterfølgende behandlinger. De nye levetidsgaranti regler er kun gældende for biler behandlet efter 1. juni 2016.

Pava link

Læs videre

Varevognsgaranti

PAVA opretter en 12 års rustgaranti på varevogne og gulplade-biler op til 3500 kg. Varevognsgarantien kan kun oprettes og opretholdes, hvis flg. betingelser er overholdt:

Første PAVA rustbehandling skal ske inden 12 måneder fra 1. registreringsdato. Efterfølgende behandlinger skal ske indenfor 24 måneder fra sidste behandlingsdato. Oprettelse af Varevognsgaranti er gratis ved første PAVA rustbehandling og koster herefter kr. 100,- inkl. moms i stempelafgifter ved de efterfølgende behandlinger.

Læs videre