Forkæl din bil med professionelle bilplejeprodukter fra PAVA

Udover de mange veldokumenterede kvalitetsbilplejeprodukter, som vi leverer til vores over 60 professionelle PAVA Centre over hele Danmark, har vi også en stor serie af gør-det-selv bilplejeprodukter, der anvendes af professionelle i autobranchen. Serien omfatter efterbehandling af rustbeskyttelse og undervognsbehandlinger, rensemidler, rengøring og meget mere – både til indvendig behandling af kabine, sæder, betræk og indtræk samt til alt det udvendige som fælge og lak.

Alle bilprodukter kan købes hos dit lokale PAVA Center til gode priser.

PAVA Bilprodukter

PAVA rustbeskyttelse trin 1

PAVA Glasrens

Spray et tyndt lag på bilens ruder, lygter og spejle. Lad virke et par minutter og poler godt. PAVA Glasrens efterlader en usynlig hinde, der afviser regn, slud og sne.
PAVA Glasrens
Undervognsbehandling og inderskærme

PAVA Tekstilbeskytter

Beskytter ( imprægnerer ) med mange forskellige slags pletter på bilens tekstilindtræk, klæder o.lign. Gør stoffet vandtæt. Stoffet, der skal behandles, skal være rent, tørt og farveægte. PAVA Tekstilbeskytter ændrer ikke stoffets udseende eller struktur.
PAVA Tekstilbeskytter
Afrensning inden rustbeskyttelse

PAVA Vinylrens / Forsegler

Til plast – og vinylkofangere. Genskaber og bevarer kofangernes oprindelige udseende. PAVA Vinylrens / Forsegler kan også bruges indvendig til plast og vinyl, undtagen rat og sæder, da disse bliver for glatte.
PAVA Vinylrens og forsegler
Kontrol inden PAVA behandling

PAVA Motorrens

Ideel til fjernelse af olie & fedt på motor og karrosseri. Kan afvaskes med vand eller aftørres med en klud. Hurtig og effektiv
PAVA Motorrens
Lufttørring før rustbeskyttelse

PAVA Bilshampoo

Højtskummende, koncentreret bilvaskemiddel, der er baseret på vegetabilske olier og derfor hudvenlig. PAVA Bilshampoo fjerner alle typer smuds og snavs fra bilens karosseri.
PAVA Bilshampoo
Afdækning før rustbeskyttelse

PAVA lynvoks

Rens, polering og voks i én arbejdsgang.
PAVA Lynvoks
Propper udtages før undervognsbehandling

PAVA Fælgrens

Til letmetal og rustfri fælge. Trænger effektivt gennem smuds og aflejringer fra bremseklodserne. Påføres ufortyndet i et tyndt lag. Lad PAVA Fælgrens virke i ca. 15 minutter og spul derefter med koldt vand under tryk eller vask med svamp.
PAVA Fælgrens
Hulrumsbehandling

PAVA Lakrenser

Bruges på ældre, oxideret og nedslidt lak med mindre ridser. PAVA Lakrenser genskaber liv og glans i lakken forud for behandling med PAVA Lakbeskytter de Luxe. Kan også bruges på krom.
PAVA Lakrenser
Undervognsbehandling med PAVA

PAVA Indtræksrens

Genskaber interiørets oprindelige farver. PAVA Indtræksrens kan bruges både på plast og tekstil. Efterbehandles med PAVA Tekstilbeskytter.
PAVA Indtræksrens
Behandling af hulrum afsluttes

PAVA Insektfjerner

Fjerner insekter og andet fastsiddende snavs som f.eks. aflejringer fra udstødningsgas.
PAVA Insektfjerner
Bilen afvaskes efter PAVA behandling

PAVA Lakbeskytter De Luxe

Skaber en funklende og vedvarende glans, der giver en usynlig, hård og elastisk forsegling, der er luft- og vandtæt, modstandsdygtig og krympesikker og som beskytter bilens lak. PAVA Lakbeskytter De Luxe kan også bruges på krom.

PAVA Medium- og Jumbosvamp

PAVA Medium- og Jumbosvamp
PAVA Medium- og Jumbosvamp

Køb produkterne
hos din nærmeste PAVA forhandler

Beskyt din investering og nyd oplevelsen af at køre i en ren, holdbar og velplejet bil – og forlæng effekten af din rustbeskyttelse. Vælg PAVAs serie af efterbehandlingsprodukter og bilplejemidler i absolut høj kvalitet. Vi tilbyder en bred vifte af produkter til rustbeskyttelse, undervognsbehandling samt pleje og vedligeholdelse af alle biltyper og køretøjer – store, små, nye og ældre. Altid med fokus på kvalitet og pris. Med PAVAs bilprodukter er du sikker på god bilpleje.

Find dit PAVA-Center