Kontrolordning med AutoBranchen Danmark

PAVA Produkter A/S vil være de bedste i branchen

Derfor indførte PAVA Produkter A/S i 2018 strammere kontrolordninger på landets PAVA Centre. På baggrund af dette, valgte PAVA Produkter A/S, at indgå samarbejde med den uvildige brancheorganisation AutoBranchen Danmark, herunder AutoBranchens VidenCenter.

PAVA Produkter A/S er stolte af deres centre rundt om i landet, men ønsker at højne den allerede gode standard, der fås i landets PAVA Centre. Derfor har PAVA Produkter A/S nu tre forskellige kontrolordninger, henholdsvis egenkontrol, kontrol af centre og kontrol af biler, hvoraf de to sidstnævnte er i samarbejde med AutoBranchens VidenCenter.

 

AutoBranchen Danmark - Uvildig kontrol på højt niveau

AutoBranchen Danmark er en uvildig brancheorganisation, som repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder og autolakererier. De er det mest slagkraftige talerør for autobranchen i mødet med det politiske system, medierne og andre interessenter. Derudover tilbyder AutoBranchens VidenCenter en bred vifte af rådgivning indenfor bl.a. uddannelse, kvalitet og miljø, hvilket PAVA Produkter A/S ser som et stort plus. 

For dig betyder dette, en stor sikkerhed i kontrollen af bilen, da denne bliver kontrolleret uden, der tages parti. Dermed får du altid en professionel og ikke mindst objektiv vurdering.