Den bedste undervognsbehandling får du hos PAVA

PAVA gør det nemt at finde den rustbeskyttelse og undervognsbehandling, der passer bedst til din bil og dens behov.

Skal det være en PAVA Special behandling, en PAVA Komplet behandling eller en PAVA Vedligeholdelse behandling? Kontakt dit PAVA Center og få en snak med én af vores professionelle rustbeskyttere. Vi rådgiver og hjælper dig gerne til at få det bedste resultat i kampen mod rust.

Kontakt dit lokale Pava center og få priser på undervognsbehandling specielt til din bil.

Vores undervognsbehandlinger

Komplet behandling

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

Læs mere

Vedligeholdelses behandling

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

Læs mere

Special behandling

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

Læs mere

Sådan undervognsbehandler vi din bil med PAVA

En PAVA undervognsbehandling er en kompleks proces, der består af mange forskellige punkter. Blandt andet afrenser vi bilens undervogn, vurderer eventuelle skader på karosseri og undervogn, beskytter hulrum og undervogn, samt ren- og klargør.

Her kan du selv følge de enkelte trin i en komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling med PAVA.

PAVA rustbeskyttelse trin 1

1. trin i en effektiv rustbeskyttelse er omhyggelig afdækning af interiør, rat, gearvælger, måtter, sæder og bagagerum.

Undervognsbehandling og inderskærme

En vigtig del af en undervognsbehandling er afmontering af undervognens plastdele som f.eks. inderskærme og bundplader. Behovet for den enkelte bilmodel er beskrevet i PAVA's sprøjteskema.

Afrensning inden rustbeskyttelse

Et nødvendigt forarbejde ved undervognsbehandling er afrensning af undervogn og hjulkasser. Til dette arbejde anvender PAVA Centret vand og / eller luft under højt tryk.

Kontrol inden PAVA behandling

Undervognen efterkontroleres for gennemtæring. Hvis vi konstaterer gennemtæring stopper vi behandlingen og kontakter bilens ejer.

Lufttørring før rustbeskyttelse

Inden arbejdet med hulrumsbeskyttelse og undervognsbehandling igangsættes, er tørring af undervognen med rigelige mængder tør luft nødvendig.

Afdækning før rustbeskyttelse

For at undgå direkte kontakt mellem produkter fra undervognsbehandlingen og bilens lak ( og lakbeskyttelse ) påføres en beskyttelsesfilm på bilens ydre flader.

Propper udtages før undervognsbehandling

Boring og demontering af propper efter PAVA's "sprøjteskema" ( i enkelte bilmærker må der ikke bores huller - dette tages der højde for ).

Hulrumsbehandling

Sprøjtning af døre, hulrum, vanger og paneler med det specialudviklede hulrumsprodukt PV213 Lys, som har en unik indtrængnings- og vandfortrængningsevne.

Undervognsbehandling med PAVA

Undervogn og skærmkasser behandles med ét af PAVA's undervognsprodukter som f.eks. PV400 - vejen til en effektiv undervognsbehandling.

Behandling af hulrum afsluttes

Montering af nye, oliebehandlede gummipropper i borede huller er sidste trin i en effektiv rustbeskyttelse af bilens hulrum.

Bilen afvaskes efter PAVA behandling

For at fjerne spor efter en undervognsbehandling vaskes og aftørres bilen til slut. Rengøring af kanter og false er også en naturlig del af en PAVA behandling.

Bilen klar efter undervognsbehandling

Bilen er nu klar til afhentning efter en PAVA rustbeskyttelse. Undgå så vidt muligt helt undervognsvask i vaskehal efter behandling.

Synlig god service

Som bevis på din PAVA rustbeskyttelse sætter vi en PAVA rudemærkat i nederste venstre hjørne af din forrude.

På bagsiden er angivet datoen for den udførte behandling samtidig med et forslag til dato for næste behandling.

Som en ekstra service forærer vi dig et rensesæt, du kan bruge, hvis der skulle ske udsivning af restprodukt fra hulrum, døre og klapper.

I kundeinformationen har vi angivet de evt. fejl og skader på undervogn, der er observeret under inspektionen af din bil.

Find dit PAVA Center
Billede