Hvorfor PAVA-rustbeskyttelse?

Levetidsgaranti

PAVA tilbyder absolut garanti mod gennemtæring af rust. Hør mere om Levetidsgaranti og Varevognsgaranti til nyere personbiler og privatregistrerede varevogne på gule plader.

Kvalitet & Kontrol

PAVA er veludført rustbeskyttelse i topkvalitet. Vi kontrollerer alle biler via vores Q-System samt tager stikprøver af udvalgte biler på et godkendt PAVA Testcenter.

Danmarks største

Du finder nemt et PAVA Center tæt på dig. Med omkring 70 professionelle PAVA Centre fordelt over hele landet, er vi den største rustbeskyttelseskæde – og altid klar til din bil.

Der er penge i en PAVA rustbeskyttelse - for dig som bilejer

En PAVA rustbehandlet bil giver mere glæde i hverdagen, den holder værdien i længere tid og er nemmere at sælge senere til en god pris.

Derfor skal du se PAVA rustbehandling som en investering, der betaler sig i det lange løb.

PAVA rustbeskyttelse og undervognsbehandling bliver udført grundigt af dygtige fagfolk, der ved hvor rusten angriber og gennemtærer - derfor kan PAVA beskytte din investering maksimalt.

Find dit PAVA Center her
Billede

Vores behandlinger

Special 3-lags
behandling

Ekstra behandling til ældre biler med behov for særlig rustbeskyttelse evt. veteranmodeller eller særligt udsatte køretøjer, der kræver en ekstra behandling for at hæmme rustudviklingen og forlænge levetiden.

Læs mere

Komplet 2-lags
rustbeskyttelse

Grundig og certificeret rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme – hvor vi går i dybden. Anbefales til nye og brugte biler både som førstegangsbehandling samt til efterbehandling hvert andet år.

Læs mere

Behandling af hulrum

Din bil har inden for de sidste 2 år fået en grundig undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Nu er det tid til at efterbehandle og sikre hulrum. Er det mere end 2 år siden en behandling, anbefaler vi ikke efterbehandling.

Læs mere

Behandling af bund & Skærme

Din bil er blevet rustbeskyttet inden for de sidste 2 år. Nu er det ved at være tid til at tjekke bilens tilstand og få en grundig efterbehandling af bund og skærme. Er det mere end 2 år siden, anbefaler vi ikke efterbehandling.

Læs mere

Tid til syn af din bil?

PAVA er også bilsyn!

De enkelte PAVA Bilsyn har fleksible åbningstider og prøver at holde åbent så du kan komme til syn på et tidspunkt der passer dig.

Du kan altid komme ind til dit lokale PAVA Bilsyn, hvis du er i tvivl om noget omkring forberedelse til bilsynet.

Bilsynet varer ca 20 minutter, og du er velkommen til at følge synet og få gode råd om din bils vedligeholdelse imens vi syner din bil.


Gå til Pavabilsyn.dk

Billede
PAVA Den originale

PAVA Den originale

Lige siden 1974 har PAVA leveret original rustbeskyttelse til danskernes bilpark. Ideen, at beskytte metal mod rustangreb
– og dermed hjælpe alle biler til et langt og godt liv, opstod i en lille nordjysk garage.

Læs hele historien her